24 dubna 24

Příliš chutný na to, abyste ho nevyzkoušeli: náš nový Banquet d'Or® Croissant s pistáciovou náplní

Banquet d'Or® s potěšením představuje svůj nejnovější výrobek: Croissant plněný pistáciovým krémem. Jedná se o lahodnou novinku k našim stávajícím plněným croissantům, do kterých se můžete zakousnout.

PLNÝ CHUTÍ

👉 Dokonalá chuť pistáciové náplně (15%)

👉 Lahodné dánské těsto (s máslem)

👉 Více vrstev pro jemnou křehkost 

👉 S křupavými dýňovými semínky

EFEKTIVNÍ

👉 Připravený k pečení: snadná manipulace a pohodlná příprava

pistachio croissant moodpicture

Schváleno spotřebiteli

Při senzorickém testu v Itálii si náš croissant vybralo 68 % účastníků a 60 % vyjádřilo zájem o koupi našeho Croissantu s pistáciovou náplní (referenční hodnota VS)*.

Naše řada plněných croissantů je našimi zákazníky vysoce ceněna pro svou pestrou nabídku, kvalitní těsto, možnost volby mezi máslem a máslovou směsí a pohodlnou přípravu.

BUTTER FILLED CROISSANT range of flavours

* Agentura Merieux NutriSciences_ senzorický slepý test na Croissantu s pistáciovou náplní v Itálii pro VDM_Listopad 2023_N=120 

O společnosti Vandemoortele

Společnost Vandemoortele byla založena v roce 1899 jako belgická rodinná firma a od té doby neustále roste a rozvíjí se. Během posledních dvou desetiletí jsme se stali evropskou potravinářskou společností s vedoucím postavením ve dvou kategoriích výrobků: pekařské výrobky (BP) a Plant-Based Food Solutions. Jsme známí tím, že dodáváme inovativní a vysoce kvalitní výrobky.

V roce 2023 společnost Vandemoortele realizovala obrat ve výši přibližně 1.9 miliardy EUR a zaměstnávala 4,080 (stálých i dočasných) spolupracovníků. Sídlo skupiny Vandemoortele se nachází v belgickém Gentu. Obchodní zastoupení máme ve 12 evropských zemích a také ve Spojených státech a Asii. Provozujeme 29 vysoce kvalitních výrobních závodů po celé Evropě, abychom zajistili dostupnost na všechny naše klíčové trhy. Z Evropy vyvážíme do 72 zemí světa.

Kontakt pro média

Radka Ulmannova

radka.ulmannova@vandemoortele.com

+420 257 111 230